ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η κίνηση… κατς του Τσόρι!

Η κίνηση… κατς του Τσόρι!

 Ένα όμορφο στιγμιότυπο είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι παρακολούθησαν την απογευματινή προπόνηση. Ανάμεσα σε δύο αρχηγούς, μάλιστα! Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι πειραχτήρι. Τα έβαλε, μάλιστα, με τον Σιόβα! 

Μετά από το… ατελείωτο απογευματινό τρέξιμο, στο οποίο ο Βίκτορ Σάντσεθ υπέβαλε τους ποδοσφαιριστές του, είναι λογικό άπαντες να ήταν… εξουθενωμένοι! Ο Σιόβας, τελειώνοντας τον τελευταίο γύρο, έπεσε στο χορτάρι, κατάκοπος, παριστάνοντας αστειευόμενος ότι είναι… αδύνατο να σηκωθεί ξανά! 

Ο Τσόρι άρπαξε την ευκαιρία και έπεσε πάνω του, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνησης της πάλης, δείχνοντας ότι τον έχει ακινητοποιήσει και άρχισε να μετρά. Ένα, δύο… Ο Βίκτορ και οι συμπαίκτες που βρίσκονταν γύρο, αλλά και όσοι παρακολούθησαν το στιγμιότυπο από την κερκίδα γέλασαν με την πλάκα του «μαέστρου». 

Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι καλό. Όσο και αν ορισμένοι εκτός ομάδας προσπαθούν να το… χαλάνε. Δεν το καταφέρνουν και η καλή σχέση ανάμεσα στους παίκτες μαρτυρά ότι η προσπάθεια Διοίκησης, προπονητικού τιμ και όλων όσοι ενδιαφέρονται για το καλό του Θρύλου, δεν πάει χαμένη! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Φύγε στην μπάλα!" (video)

    Η προπόνηση με τον Αλέκο Ράντο είναι ιδιαίτερη σκληρή για τους γκολκίπερ του Θρύλου.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ