ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρεμιέρα με βαθμό στο Μουντιάλ για Ίνμπομ και Ουί Τζο!

Πρεμιέρα με βαθμό στο Μουντιάλ για Ίνμπομ και Ουί Τζο!

Θετική ήταν η πρεμιέρα της Νότιας Κορέας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! Η ομάδα των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Ίνμπομ και Ουί Τζο Χουάνγκ, αλλά και του γνώριμου Πάουλο Μπέντο έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ουρουγουάη, την ομάδα των Σουάρες, Καβάνι, Νούνιες και Βαλβέρδε.

Ο Ίνμπομ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, έχοντας πολύ καλή παρουσία σε αυτό, αλλά και δύο σουτ από μακριά, τα οποία δεν πήγαν στην εστία. Από την άλλη, ο Ουί-Τζο έγινε αλλαγή στο 74’ και τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 35’! Την μεγαλύτερη φάση της εθνικής του ομάδας στο παιχνίδι!

Η Νότια Κορέα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τον βαθμό, παρότι η Ουρουγουάη είχε δύο δοκάρια, με Γοδίν και Βαλβέρδε. Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής ήταν αυτή που... περίμενε και δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι το οποίο είναι ασυνήθιστο για μία παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη. Από την άλλη, ο βαθμός για την Νότιο Κορέα των Ίνμπομ και Ουί Τζο είναι πέρα για πέρα θετικός, ενόψει της συνέχειας στον 8ο όμιλο.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ