ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Ίνμπομ δεν πάει πουθενά, εδώ είναι το λιμάνι του!

O Ίνμπομ δεν πάει πουθενά, εδώ είναι το λιμάνι του!
Book Small Mobile

Κόσμο και κοσμάκη έχει «τρελάνει» ο Ίνμπομ Χούανγκ! Ο Νοτιοκορεάτης άσος του Ολυμπιακού διανύει μία εξαιρετική σεζόν, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις και όπως είναι λογικό έχει ανοίξει την... όρεξη αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Αναμενόμενο είναι, όταν μιλάμε για έναν παίκτη με απίστευτη αντίληψη και τρομερή ποιότητα!

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να το συζητήσει. Ούτε για αστείο, που λέμε. Δεν υπάρχει ουδεμία πιθανότητα να κάτσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο τραπέζι και να μιλήσουν για την... παραχώρησή του!

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ ήταν εξαιρετικός στην ισοπαλία της εθνικής του ομάδας με την Ουρουγουάη και έδειξε πόσο παικταράς είναι σε κάθε γωνία όλου του πλανήτη! Σε σημείο που έκανε τον Ολυμπιακό να πάρει θέση και να κόψει άμεσα τις... ορέξεις που πήγαν να πάρουν σάρκα και οστά, έπειτα από την εμφάνιση του Ίνμπομ!

Ο Χουάνγκ δεν θα πάει πουθενά, έχει άλλα 3,5 χρόνια συμβόλαιο και θα συνεχίσει να «μαγεύει» με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Καμία άλλη, πέρα από την τιμημένη φανέλα του Θρύλου. Αυτό βγαίνει από τον Ολυμπιακό!

Εδώ είναι το λιμάνι του παικταρά! Πουθενά αλλού!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ