ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι

Οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι

Στη μεταγραφική αγορά έχει βγει ο Ολυμπιακός, που κινείται με σκοπό να συρρικνώσει αρχικά το ρόστερ του, αποδεσμεύοντας ποδοσφαιριστές που δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας. Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να κοιτούν την μεταγραφική τους ενίσχυση, με παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να... κουμπώσουν άμεσα και θα είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν τι ακριβώς θέλει η ομάδα. Γνωρίζουν ότι χρειάζονται δεξί μπακ, αριστερό μπακ, στόπερ και ένα εξτρέμ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές, όσες είναι και οι θέσεις, που προαναφέραμε. Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει παίκτες που το παλεύουν στις εν λόγω θέσεις. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Ανδρούτσος και Βρουσάι, οι οποίοι μάλιστα έχουν προσφέρει αρκετά πράγματα σε θέσεις που δεν είναι οι κανονικές τους.

Όμως, ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες που θα μπορούν να τον απογειώσουν και τον πάνε ένα βήμα πιο ψηλά, όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ. Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Θα πρέπει να ενσωματωθούν άμεσα από την 1η Ιανουαρίου και να δώσουν πολύτιμες λύσεις. Όχι μόνο για να καλύψουν τα... κενά. Αυτή είναι η σκέψη που επικρατεί στον Θρύλο.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ