ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκη για τη Σενεγάλη επί του Κατάρ, αγωνίστηκε ο Σισέ!

Νίκη για τη Σενεγάλη επί του Κατάρ, αγωνίστηκε ο Σισέ!

Την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε η Σενεγάλη, η οποία νίκησε με 3-1 το Κατάρ, σε ένα ωραίο ματς! Στον αγωνιστικό χώρο για τα τελευταία σχεδόν 15 λεπτά βρέθηκε και ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και είχε καλή παρουσία στο χρόνο που έπαιξε.

Η Σενεγάλη άνοιξε το σκορ στο 41’ με τον Ντιά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Κατάρ και πλάσαρε για το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’, ο Ντιεντιού σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0 της ομάδας του Σισέ, νικώντας με αυτό τον τρόπο τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το Κατάρ δεν παράτησε το παιχνίδι, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και άσκησε μεγάλη πίεση. Σε σημείο που ο προπονητής της Σενεγάλης «έριξε» στο ματς τον Σισέ, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην άμυνα. Ο στόπερ του Θρύλου πέρασε στο 78’, παίρνοντας τη θέση του Γιάκομπς. Και στο ίδιο λεπτό, ο Μουντάρι μείωσε με κεφαλιά σε 2-1 για το Κατάρ, αφού νίκησε τους Σις και Κουλιμπαλί στον αέρα. Από την πλευρά του, ο Σισέ δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στη φάση.

Ωστόσο, η Σενεγάλη κλείδωσε το τρίποντο (3-1) με γκολ του Ντιένγκ στο 84’, εκεί όπου το ματς πήγαινε να γίνει «ροντεό».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ