ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

To κρατούν... ζεστό του Αλμέιδα, στην Πορτογαλία

To κρατούν... ζεστό του Αλμέιδα, στην Πορτογαλία
Book Small Mobile

Πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού αποτελεί ο Ροντινέι, ο οποίος βρίσκεται μία... ανάσα από την μεταγραφή του στον Θρύλο! Ο Βραζιλιάνος μπακ δείχνει να είναι ο «εκλεκτός» της ομάδας του Πειραιά για το δεξί άκρο της άμυνας και το θέμα φαίνεται να είναι αρκετά προχωρημένο, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στην Πορτογαλία, ωστόσο κρατούν... ζεστό του θέμα του Αντρέ Αλμέιδα. Όλα άρχισαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ορισμένα σενάρια έκαναν λόγο πως ο ακραίος μπακ της Μπεφνίκα βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, για την ενίσχυσή του στο δεξί άκρο της άμυνας. Τώρα, μάλιστα, οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι ο Αλμέιδα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο.

Για την ακρίβεια, η πορτογαλική εφημερίδα «O’Jogo» αναφέρει ότι ο 32χρονος μπακ μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Ροντινέι, πάντως, δείχνει να έχει μεγαλύτερο προβάδισμα από τον Αλμέιδα και την ίδια ώρα να αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Πορτογάλο μπακ της Μπενφίκα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ