ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Θύρα 7 Άργους δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο! (video)

Η Θύρα 7 Άργους δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο! (video)
Book Small Mobile

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει διαρκώς ο Ολυμπιακός, που προσφέρει στην κοινωνία με έργα και όχι με λόγια, λαμβάνοντας την αγάπη αρκετών συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Και στο ίδιο πλαίσιο συνεχίζει να κινείται όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που άρχισε αυτό το έργο, μέχρι τους οπαδούς του Θρύλου, οι οποίοι προσφέρουν και αυτοί! Όπως και η Θύρα 7 Άργους, η οποία δείχνει ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας διαρκώς στα παιδιά και στην κοινωνία!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις κοινωνικές του δράσεις και τονίζουν πως όλο αυτό αποτελεί ευρύτερο έργο της Θύρας 7 για το καλό των συνανθρώπων μας. Δεν είναι «Ολυμπιακός Άργους». Είναι η Θύρα 7. Είναι ακόμη μία φορά που οι οπαδοί του Θρύλου στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη... Άλλωστε, έχουν βοηθήσει και στο παρελθόν. Τόσο στη Μάνδρα, όσο και στο Μάτι. Κάθε άλλο. Έχουν βοηθήσει σχεδόν παντού.

Όπως και να ‘χει, η Θύρα 7 Άργους έχει συνεννοηθεί, ξανά, απευθείας με ιδρύματα και είναι έτοιμη να προσφέρει χαρά στα παιδιά και σε εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, με είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία δυστυχώς δεν έχουν οι συνάνθρωποί μας...

Δείτε το βίντεο του argonafplia.gr:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ