ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ασύλληπτος Ίνμπομ, δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του Μουντιάλ! (photo)

Ασύλληπτος Ίνμπομ, δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης του Μουντιάλ! (photo)

Την προσοχή όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου έχει καταφέρει να τραβήξει ο Ίνμπομ Χούανγκ χάρη στις εκπληκτικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Νοτίου Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! Ο 25χρονος άσος του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ, όντας εκ των κορυφαίων παικτών της εθνικής του ομάδας απέναντι σε Ουρουγουάη και Γκάνα!

Μάλιστα, ο «ερυθρόλευκος» μέσος έχει καταγράψει τρομερές επιδόσεις σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού και το χτίσιμο των επιθετικών προσπαθειών της Νοτίου Κορέας στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Σύμφωνα με την «Opta», η οποία δημοσίευσε ένα γράφημα μετά το φινάλε της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ, ο Χουάνγκ είναι ο δεύτερος πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης!

Ο «ερυθρόλευκος» άσος βρίσκεται στη δεύτερη θέση και... ισοβαθμεί με τους Αντριέν Ραμπιό, Τεό Ερνάντεζ και Βινίσιους Τζούνιορ), έχοντας 15 βαθμούς, με τρία σουτ, με δημιουργία τριών ευκαιριών και συμμετοχή σε εννέα build-up της Νοτίου Κορέας. Ο Ίνμπομ βρίσκεται πίσω μόνο από τον σούπερ σταρ της Γαλλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαμπέ, ο οποίος έχει 23 βαθμούς!

Δείτε το γράφημα:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ