ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός προγράμματος Χάμες και Μπα

Εκτός προγράμματος Χάμες και Μπα

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Εστεπόνα, όπου συνεχίζει την προετοιμασία του, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που θέλει να επιστρέψει πιο δυνατός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν σκληρά κάτω από τον ισπανικό ήλιο και θέλουν να βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Οι προπονήσεις γίνονται σε εντατικούς ρυθμούς από τον Μίτσελ και το τεχνικό του επιτελείο και συνήθως μέσα από αυτές υπάρχουν και ορισμένα απρόοπτα. Για την ακρίβεια, τόσο ο Χάμες Ροντρίγκες, όσο και Ουσεϊνού Μπα απουσίασαν από τη σημερινή (30/11) προπόνηση, δίχως ωστόσο να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό για κάποιον από τους δύο «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ ταλαιπωρείται από ένα κρυολόγημα και θα μείνει εκτός για σύντομο χρονικό διάστημα, με την επιστροφή του στις προπονήσεις να αναμένεται άμεσα. Όσον αφορά τον Σενεγαλέζο στόπερ, υπέστη διάστρεμμα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (29/11) και θα μείνει εκτός τις επόμενες μέρες. Σύντομα θα επιστρέψει στη δράση, αφού το διάστρεμμα που έχει υποστεί δεν είναι κάτι σοβαρό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ