Έμφαση σε τακτική, κατοχή μπάλας και στατικές φάσεις (photos)
Με ακόμα μία έντονη διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη (30/11) η χειμερινή προετοιμασία του Ολυμπιακού στη Εστεπόνα της Ισπανία. Μάλιστα, ενόψει και του φιλικού ματς με την Χάντερσφιλντ (1/12, 17:00), ο ρυθμός ανεβαίνει, με την πρωινή προπόνηση να είναι αφιερωμένη στην τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας και τις στατικές φάσεις, τις οποίες ο Mίτσελ δούλεψε εντατικά.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Δεύτερη διαδοχική μέρα κατά την οποία το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού περιλάμβανε διπλή προπόνηση στην Εστεπόνα.
Η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (30/11) αφιερώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και σε ασκήσεις κατοχής. Όταν αυτή χανόταν, σκοπός ήταν η άμεση επανάκτησή της μέσω πίεσης και ύστερα από συγκεκριμένο αριθμό από πάσες να ολοκληρωθεί η επίθεση. Στο δεύτερο σκέλος δόθηκε έμφαση στο τακτικό κομμάτι, με πρέσινγκ στον αντίπαλο που ξεκινούσε την επίθεση από την άμυνα.
Ο στόχος του Μίτσελ και των συνεργατών του ήταν να πιέζει ψηλά όλη η ομάδα και η απόσταση της άμυνας και της επίθεσης να μην είναι μεγαλύτερη από το όριο που είχε τεθεί.
Στο απογευματινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές έκαναν γυμναστήριο και ακολούθως δόθηκε έμφαση στις στατικές φάσεις. Την Πέμπτη (1/12) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό των «ερυθρόλευκων» στην Εστεπόνα, απέναντι στη Χάντερσφιλντ (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης του Ολυμπιακού)».

























