ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η αναζήτηση ενός ετοιμοπόλεμου στόπερ

Η αναζήτηση ενός ετοιμοπόλεμου στόπερ

Την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού δείχνει ότι θα αποτελέσει ο Ροντινέι, στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουάριου και με αυτό τον τρόπο μία σημαντική υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για τους «ερυθρόλευκους». Και τώρα το βάρος αρχίζει να πέφτει άλλου και συγκεκριμένα στο κέντρο της άμυνας. Δεδομένα, ο Θρύλος θα κοιτάξει να αποκτήσει και στόπερ, την ώρα που είναι έτοιμος να προχωρήσει στο ξεσκαρτάρισμα και της «συρρίκνωσης» του ρόστερ του.

Στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο Ολυμπιακός καλείται να βρει έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά ηγέτη. Έτοιμο, ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ. Όπως πρόκειται να γίνει και με τον Ροντινέι.

Ουσιαστικά, οι Πειραιώτες αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή με αγωνιστικό ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του, όπου θα μπορέσει να πέσει κατευθείαν στη «μάχη» και να σταθεί δίπλα στον Σωκράτη, τον Ντόι, τον Σισέ και τον Μπα. Έναν τέτοιο παίκτη βρήκε ο Ολυμπιακός για τα δεξιά, στο πρόσωπο του Ροντινέι, ο οποίος προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη Φλαμένγκο, έχοντας καταγράψει 46 συμμετοχές. Θέλει ιδιαίτερο ψάξιμο και προσοχή για τον «εκλεκτό» που θα πιάσει λιμάνι...

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ