ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα πλάνα του Μίτσελ για το φιλικό με τη Χάντερσφλιντ

Τα πλάνα του Μίτσελ για το φιλικό με τη Χάντερσφλιντ

Στη δράση επιστρέφει σήμερα ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται στις 17:00 με τη Χάντερσφιλντ, στο πρώτο τους φιλικό, επί ισπανικού εδάφους, κατά τη διάρκεια της χειμερινής του προετοιμασίας. Ένα φιλικό στο οποίο ο Μίτσελ έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα που έχουν δουλευτεί αυτό το τριήμερο στις προπονήσεις, αλλά και το προηγούμενο διάστημα στο Ρέντη.

Φυσικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο απογευματινό «τεστ» με την αγγλική ομάδα και ο Ισπανός κόουτς έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του. Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ αναμένεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Μαρσέλο, στη θέση του αριστερού μπακ, μετά τα όσα έχει δει στις τελευταίες προπονήσεις. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Θρύλου και είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και την ομάδα να καταφέρει να προσφέρει πράγματα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ο Μίτσελ επίσης υπολογίζει και στον Κασάμι. Ο Ελβετός άσος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα και συγκεκριμένα στο «6» από τον Μίτσελ, που θέλει τον να δει και με την πρώτη ομάδα, έπειτα από εκείνο το ματς που είχε παίξει με τον Ολυμπιακό Β’. Ο 30χρονος μέσος αποτελεί μία από τις αρκετές λύσεις που έχει ο Θρύλος στη μεσαία γραμμή και ιδανικό θα ήταν να μπορεί να βοηθήσει και αυτός την ομάδα, στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν.

Όπως προαναφέραμε, το σημερινό... διαγώνισμα θα έχει πολύ ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις. Ο Ολυμπιακός οφείλει να εμφανιστεί πιο δυνατός και να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην αγγλική ομάδα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ