ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Άρχοντας» στο κέντρο ο Κασάμι

«Άρχοντας» στο κέντρο ο Κασάμι

Αρκετά ήταν τα θετικά στοιχεία που έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό, επί ισπανικού εδάφους, με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ. Σημαντικό κέρδος αποτέλεσε η εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη, στην οποία αναφερθήκαμε ήδη, ενώ εξαιρετική απόδοση είχε και ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο έμπειρος χαφ τα πήγε πολύ καλά στον άξονα και στο διάστημα που έπαιξε είχε τον πλήρη έλεγχο. Μην ξεχνάμε ότι ο Ελβετός μέσος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έπειτα από αρκετό καιρό αποχής, λόγω τραυματισμού. Όμως, ο ίδιος έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε αρκετούς τομείς.

Όπως και να ‘χει, ο Κασάμι αγωνίστηκε στο «6», μαζί με τον Σαμασέκου και... έπεφτε κατευθείαν πάνω στις πρώτες μπάλες. Τις κέρδιζε και δημιουργούσε παιχνίδι για τους συμπαίκτες του, συμβάλλοντας στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Με αυτό τον τρόπο, ο 30χρονος χαφ ξεχώρισε στον άξονα, αφού έκανε το απόλυτο «κουμάντο» στο κέντρο. Παράλληλα, ήταν εξαιρετικός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ο Κασάμι, πάντως, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο ίδιος πάτησε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, παρά τη θέση του, με σκοπό να δημιουργήσει. Έχει επιθετικές αρετές ο Κασάμι, τις οποίες έδειξε κόντρα στην αγγλική ομάδα, με τον Μίτσελ να έχει ακόμη μία πολύτιμη λύση στο κέντρο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ