ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ώρα «τελικών» για Κούντε, Ίνμπομ και Ουί-Τζο στο Μουντιάλ!

Ώρα «τελικών» για Κούντε, Ίνμπομ και Ουί-Τζο στο Μουντιάλ!

Στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ρίχνονται ξανά οι Πιερ Κούντε, Ίνμπομ και Ουί-Τζο Χουάνγκ, καθώς Καμερούν και Νότια Κορέα δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και σήμερα (2/12) έχουν δυνατά παιχνίδια μπροστά τους.

Την αρχή κάνει η Νότια Κορέα στις 17:00, όπου θα κοντραριστεί με την Πορτογαλία. Οι Ίνμπομ και Ουί Τζο θα αγωνιστούν κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του, ενώ ο Πάουλο Μπέντο θα τεθεί αντιμέτωπος με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και τον Φερνάντο Σάντος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θέλει μόνο νίκη κόντρα στους Ίβηρες, ωστόσο αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Παράλληλα, η Νότια Κορέα θέλει είτε νίκη της Ουρουγουάης κόντρα στη Γκάνα, αλλά να έχει εκείνη καλύτερη διαφορά τερμάτων, είτε ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε τη βαθμολογία:

Πορτογαλία 6 (5-2)

Γκάνα 3 (5-5)

Νότια Κορέα 1 (2-3)

Ουρουγουάη (0-2)

Τη συνέχεια θα δώσει στις 21:00 το Καμερούν, το οποίο θα αγωνιστεί κόντρα στη Βραζιλία! Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για τον «ερυθρόλευκο» Κούντε, ο οποίος έχει δύσκολο έργο μπροστά του. Το Καμερούν θέλει μόνο νίκη επί της «Σελεσάο» και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ουσιαστικά, θέλει νίκη ή ισοπαλία της Σερβίας στο ματς με την Ελβετία. Σε περίπτωση ισοπαλίας, τα «λιοντάρια» θα προκριθούν με καλύτερη διαφορά τερμάτων, εφόσον κερδίσουν τη Βραζιλία. Αν κερδίσει η Σερβία, τότε η εθνική ομάδα του Κούντε θα χρειαστεί νίκη με περισσότερα τέρματα.

Υπενθυμίζουμε τη βαθμολογία:

Βραζιλία 6 (3-0)

Ελβετία 3 (1-1)

Καμερούν 1 (3-4)

Σερβία 1 (3-5)

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ