ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ύμνοι για Νταμπό

Ύμνοι για Νταμπό

Την μεγαλύτερη έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη χειμερινή του προετοιμασία, επί ισπανικού εδάφους, αποτέλεσε ο Αμπντουλαγέ Νταμπό. Ο 21χρονος μέσος, που έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας του Θρύλου και αγωνίστηκε μάλιστα στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ, είχε πιάσει λιμάνι με... κολακευτικά λόγια για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το «Goal.com» είχε συμπεριλάβει τον Νταμπό, σε αφιέρωμα για τα νέα αστέρια της σεζόν 2018-19, με τίτλο: «Ποιος είναι ο νέος Εμπαπέ; Εδώ είναι, μέσα στα 10 ταλέντα που πρέπει να δείτε στο φετινό πρωτάθλημα».

Σχετικά με τα υπόλοιπα ονόματα που βρίσκονται στο εν λόγω δημοσίευμα, είναι αυτά των Τίμοθι Γουέα, Μαρτίν Τεριέρ, Ουμάρ Σολέτ, Στάνλει Ενσοκί, Τζόναθαν Ικονέ, Ρέο Γκρίφιθς, Βίιλεμ Γκέμπελς, Φερχάτ Τσογκαλάν και Ραγιάτ Αιτ Νουρί.

Επίσης, το πόσο λαμπρό είναι το μέλλον που έχει μπροστά του ο Νταμπό, μπορεί να φανεί και από το δημοσίευμα της «Guardian», η οποία τον είχε τοποθετήσει το 2018, μεταξύ των 60 νεαρών ποδοσφαιριστών, με το μεγαλύτερο ταλέντο!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ