ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυξημένος ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στη Σταντάρ

Αυξημένος ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στη Σταντάρ

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετά καλή εικόνα στο πρόσφατο φιλικό απέναντι στη Χάντερσφιλντ, καθώς έδειξε βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και ορισμένα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Μία εικόνα την οποία σίγουρα ο Μίτσελ θα θέλει να δει να συνεχίζεται από τους ποδοσφαιριστές του και στο σημερινό (4/12, 16:00) φιλικό, επί ισπανικού εδάφους, κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Δεδομένα ο Ισπανός κόουτς θα θελήσει να δει την ομάδα του να λειτουργεί και πάλι σωστά στο ματς με τη βελγική ομάδα και να κάνει ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι.

Σαφώς, το σημερινό «τεστ» έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, όμως ο Ολυμπιακός οφείλει να ανεβάσει το επίπεδό του κόντρα σε μία πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με τη Χάντερσφιλντ, η οποία δεν μπόρεσε να του σταθεί εμπόδιο. Η Σταντάρ είναι μία καλή ευρωπαϊκή ομάδα και αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βελγικού ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να τη συναντήσει ξανά ο Ολυμπιακός σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εκ νέου κάποια πράγματα και να τεστάρει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του σε ένα πιο δυνατό φιλικό και με έναν πιο ικανό αντίπαλο, όπως η Σταντάρ Λιέγης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ