ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μουντιάλ: Τα χρήματα που θα καρπωθεί ο Ολυμπιακός για τον Κούντε

Μουντιάλ: Τα χρήματα που θα καρπωθεί ο Ολυμπιακός για τον Κούντε

Μία ανάσα από ένα ποδοσφαιρικό θαύμα έφτασε το Καμερούν του Πιέρ Κούντε. Τα «λιοντάρια» λύγισαν με 1-0 την Βραζιλία στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ, ωστόσο δεν κατάφεραν να προκριθούν στους «16» και μοιραία αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση, έπειτα από τη νίκη της Ελβετίας. 

Επομένως, ο 25χρονος διεθνής χαφ του Ολυμπιακού θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα και το Ρέντη, καθώς η υπόλοιπη ομάδα γυρίζει από την Ισπανία μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ο Κούντε, που αγωνίστηκε ως βασικός και κόντρα στη «Σελεσάο», μετά το ματς με τη Σερβία, είχε πολύ καλή παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ και δεν πέρασε απαρατήρητος. 

Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, με την επιστροφή του Καμερουνέζου μέσου θα καρπωθούν χρήματα από την FIFA για την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική του ομάδα.

Συγκεκριμένα, η διεθνής ποδοσφαιρική ομοσπονδία δίνει αποζημίωση στους συλλόγους που στερούνται τους παίκτες τους και σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 200.000 ευρώ, για τις περίπου 20 ημέρες που έλειψε ο Κούντε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» και ήταν σε αυτές της Εθνικής Καμερούν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ