ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν δράσει ο Κοβνάτσκι, που «ακούγεται» για τον Θρύλο (videos)

Εν δράσει ο Κοβνάτσκι, που «ακούγεται» για τον Θρύλο (videos)

Ένα νέο όνομα έκανε την εμφάνισή του στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ σχετικά με την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού τον προσεχή Ιανουάριο. Εκείνο του Νταβίντ Κοβνάτσκι. Ο Πολωνός σέντερ φορ της Φορτούνα Ντίσελντορφ φέρεται να απασχολεί τον Θρύλο για την επιθετική του γραμμή.

Φέτος, ο 25χρονος κυνηγός έχει σκοράρει ήδη 7 γκολ και έχει δώσει ήδη 7 ασίστ σε 19 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα, στη Bundesliga 2. Γεγονός το οποίο έχει κάνει και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να τσεκάρει την περίπτωση του διεθνή επιθετικού με τη φανέλα της Εθνικής Πολωνίας.

Ο Κοβνάτσκι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Λεχ Πόζναν, για να ακολουθήσει μία μεταγραφή ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαμπντόρια. Έπειτα, η αξία του Πολωνού επιθετικού εκτοξεύθηκε ακόμη περισσότερο, κάτι που ανάγκασε την Φορτούνα Ντίσελντορφ να δαπανήσει σχεδόν 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την ιταλική ομάδα, όταν ο ίδιος είχε χρηματιστηριακή αξία ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, ο 25χρονος σέντερ φορ, που μετράει επτά συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική Πολωνίας, κοστολογείται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και διανύει μία εξαιρετική σεζόν, αν λάβουμε υπόψη τους αριθμούς του.

Δείτε τον εν δράσει:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ