ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γαβαλάς για B. Μαρινάκη: «Άνθρωποι με τέτοια ενσυναίσθηση και διάθεση προσφοράς...»

Γαβαλάς για B. Μαρινάκη: «Άνθρωποι με τέτοια ενσυναίσθηση και διάθεση προσφοράς...»

Στην μεγάλη προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη με την ανακαίνιση και διαμόρφωση του κτιρίου που θα στεγάσει το νέο Διοικητικό Κέντρο της Ι.Μ. Πειραιώς, αναφέρθηκε ο Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του, στα social media.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Άνθρωποι με τέτοια ενσυναίσθηση και διάθεση προσφοράς είναι εκείνοι που βάζουν ένα λιθαράκι για να ομορφαίνει κάθε ημέρα η πόλη του Πειραιά».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Γαβαλάς:

«Κατεβαίνοντας τον Κηφισό το ηλιόλουστο κυριακάτικο πρωινό, το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου παίζει τα παιδιά του Πειραιά. Μελωδία και στίχοι που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.

«Όσο και αν ψάξω δεν βρίσκω άλλο λιμάνι

Τρελή να με ‘χει κάνει, όσο τον Πειραιά».

Οι στίχοι του Μάνου Χατζιδάκι τραγουδισμένοι από τη φωνή της Μελίνας Μερκούρη, θα είναι πάντα επίκαιροι. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, που ο Πειραιάς αλλάζει καθημερινά.

Μία πρώτη στάση μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, καθώς κάθε γωνία ελκύει το βλέμμα. Τελικός προορισμός είναι η Φίλωνος, ο δρόμος πίσω από τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά.

Τα εγκαίνια του νέου Διοικητηρίου της Μητρόπολης έχουν συγκεντρώσει πλήθος κόσμου. Πρόκειται για το «Μαρινάκειον Μέλαθρο», που αποτελεί «καρπό» της συνεργασίας της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και πρώτου σε σταυρούς Δημοτικού Συμβούλου της πόλης, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άνοιξε τις πύλες του μετά από μία σεμνή τελετή, έντονα συγκινησιακά φορτισμένη, καθώς το υπέροχο κτήριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη, πατέρα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άνθρωποι με τέτοια ενσυναίσθηση και διάθεση προσφοράς είναι εκείνοι που βάζουν ένα λιθαράκι για να ομορφαίνει κάθε ημέρα η πόλη του Πειραιά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ