ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Σωκράτης, αποκατάσταση ο Ντόι!

Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Σωκράτης, αποκατάσταση ο Ντόι!

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Δευτέρας (05/12) στον Ολυμπιακό. Οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ντορόν Λάιντνερ μπήκαν στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες τους, βγάζοντας χωρίς πρόβλημα ολόκληρο το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων».

Από την άλλη,ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ, ο Ανδρέας Ντόι ακολούθησε αποκατάσταση, θυμίζουμε έχει δεχτεί ένα κτύπημα στο δεξί του γόνατο στο φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Μονή προπόνηση έκαναν τη Δευτέρα (5/12) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα.

Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού εναντίον της Σταντάρ Λιέγης έκανε αποκατάσταση και ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια δούλεψαν στην κατοχή μπάλας με γρήγορες πάσες και αλλαγή ρυθμού.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση σε άμυνα και επίθεση, άσκηση στην οποία δύο επιθετικοί έβρισκαν μπροστά τους έναν αμυντικό. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα έξι εναντίον έξι, το οποίο περιλάμβανε ταχύτητα, πολλά σουτ και μονομαχίες.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Ντόρον Λάιντνερ ενσωματώθηκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο Ντόη ακολούθησε αποκατάσταση μαζί με εκείνους που πήραν περισσότερα λεπτά απέναντι στους Βέλγους».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ