ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα δύο «κέρδη» του Μίτσελ στην Εστεπόνα

Τα δύο «κέρδη» του Μίτσελ στην Εστεπόνα

Στους δύο φιλικούς αγώνες που έδωσε επί ισπανικού εδάφους ο Ολυμπιακός, οι Πειραιώτες έδειξαν πολύ καλή παρουσία, απέναντι στην Χάντερσφιλντ (2-0) και την Σταντάρ Λιέγης (3-3), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν να διορθώσουν πράγματα στο παιχνίδι τους. Η βελτιωμένη πάντως εικόνα τους στην Εστεπόνα, ειδικά στο επιθετικό σκέλος – σκοράροντας πέντε φορές σε δύο αγώνες – δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Μια εικόνα που είχε τη… σφραγίδα του Μίτσελ, ο οποίος έχει πλέον το χρόνο να δουλέψει πάνω σε μια ομάδα, που ως τώρα δεν ήταν… δικιά του από το καλοκαίρι.

Στα φιλικά αυτά παιχνίδια, είδαμε πράγματα που δουλεύουν στην προετοιμασία και δεν είχαν χρόνο το προηγούμενο δίμηνο στο Ρέντη. Πολλά ήταν τα πρόσωπα που έκαναν τον 59χρονο τεχνικό να χαμογελάει, αλλά τα δύο πιο θετικά μηνύματα, σε ό,τι αφορά όλη την ομάδα, ήταν τα παρακάτω:

Αρχικά, η πίεση ψηλά. Μια πίεση που δεν… αφήνει σε ησυχία την αντίπαλη άμυνα και την «αναγκάζει» σε πολλά λάθη, που μπορούν να γίνουν… δώρα για τον Ολυμπιακό. Κατά δεύτερον, οι γραμμές κοντά. Με τους Πειραιώτες να παρουσιάζουν μια εξαιρετική συνοχή και να μην αφήνουν… χώρους στους Άγγλους και τους Βέλγους, σε αρκετά μεγάλα διαστήματα. Στο επόμενο «τεστ» με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ