ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προπονήθηκε κανονικά ο Ντόι, ατομικό ο Γκάρι

Προπονήθηκε κανονικά ο Ντόι, ατομικό ο Γκάρι

Ευχάριστα ήταν τα νέα του Ολυμπιακού από την προπόνηση της Τρίτης (6/12), που ήταν η προτελευταία της χειμερινής προετοιμασία στην Εστεπόνα. Αυτά τα νέα λοιπόν αφορούσαν τον Ανδρέα Ντόι, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα.

Ο νεαρός αμυντικός είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στο κυριακάτικο φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά τον ξεπέρασε και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων».

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, ο νεαρός στόπερ δεν ένιωσε καμία απολύτως ενόχληση και ως εκ τούτου τέθηκε στη διάθεση του Μίτσελ.

Από εκεί και πέρα, ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Μία μέρα πριν από την επιστροφή τους στη βάση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Τρίτη (6/12) στη Μαρμπέγια και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ και των συνεργατών του.

Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ, σε αμυντικούς και επιθετικούς. Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε αρχικά με την αμυντική γραμμή, ώστε μεθοδικά να οργανωθούν στο γήπεδο συγκεκριμένες κινήσεις που έπρεπε να γίνουν. Εν συνεχεία με τους επιθετικούς δόθηκε έμφαση στα κοντρόλ, στις πάσες, στις σέντρες και στα τελειώματα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ανδρέας Ντόη προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τετάρτη (7/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ισπανικού εδάφους, ολοκληρώνοντας έτσι τη δεκαήμερη χειμερινή προετοιμασία εκτός των συνόρων».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ