ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παραμένει πάντοτε στόχος η απόκτηση αριστεροπόδαρου αμυντικού

Παραμένει πάντοτε στόχος η απόκτηση αριστεροπόδαρου αμυντικού

Έναν ποδοσφαιριστή για μία συγκεκριμένη θέση χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Θέση στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλούς, αλλά και πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Όμως, η ομάδα φαίνεται ότι αναζητά έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, για να ενισχυθεί στην εν λόγω θέση.

Η Ολυμπιακός θέλει έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, που θα μπορεί με ευκολία να «φτιάξει» παιχνίδι από τα αριστερά και θα έχει τη δυνατότητα να παίζει με την μπάλα κάτω. Έναν κεντρικό αμυντικό που θα μαρκάρεται δύσκολα και θα πηγαίνει προς τα αριστερά, ώστε να βοηθάει ανασταλτικά σε εκείνη την πλευρά.

Είναι δύσκολο να βρεθεί ένας τέτοιος στόπερ με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Φυσικά, στόχος του Ολυμπιακού είναι να φέρει έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα και όχι ό,τι βρει στο μεταγραφικό... παζάρι. Όχι απλά για να πει ότι ψώνισε.

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με πληροφορίες, τσεκάρουν τις αγορές της Ισπανίας και της Γαλλίας, με στόχο την εύρεση ενός ποδοσφαιριστή με τα εν λόγω χαρακτηριστικά. Ενός παίκτη που θα είναι έτοιμος να μπει να αγωνιστεί και να προσφέρει άμεσα στον Ολυμπιακό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ