ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μουντιάλ: Τα χρήματα που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τους Ίνμπομ, Ουί Τζο και Σισέ

Μουντιάλ: Τα χρήματα που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τους Ίνμπομ, Ουί Τζο και Σισέ

Οι Ίνμπομ Χουάνγκ και Ουΐ Τζο Χουάνγκ με τη Νότια Κορέα. Ο Παπέ Σισέ με τη Σενεγάλη Αυτοί ήταν οι τρεις τέσσερις ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό και στην φάση των «16», καθώς το Καμερούν του Κούντε αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων.

Μάλιστα, εκτός από το γεγογός πως το όνομά του Ολυμπιακού ακούστηκε και στα γήπεδα του Κατάρ, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και οικονομικά κέρδη. Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος ωφέλειας των ομάδων της FIFA οι σύλλογοι με παίκτες στο Παγκόσμιο του Κατάρ θα εισπράξουν χρήματα και αυτή τη φορά είναι περισσότερα από την αμέσως προηγούμενη φάσης της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο κάθε παίκτης για τη φάση αυτή δίνει στην ομάδα του το ποσό των 210.000 ευρώ. Άρα συνολικά, ο Ολυμπιακός θα πάρει από τους τρεις παίκτες λόγω της συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη φάση το ποσό των 630.000 ευρώ.

Μάλιστα, η πρόβλεψη μάλιστα για τους παίκτες από τη FIFA έχει να κάνει και με προηγούμενες ομάδες τους. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δηλαδή θα αποζημιώσει και όλες τις ομάδες στις οποίες ήταν ο κάθε παίκτης -εφόσον συμμετέχει στο Μουντιάλ- τα τελευταία 2 χρόνια πριν την έναρξη του Μουντιάλ του Κατάρ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ