ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός τσέκαρε από κοντά τον Ρασκέν (video)

Ο Ολυμπιακός τσέκαρε από κοντά τον Ρασκέν (video)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Νικολά Ρασκέν. Ο 21χρονος μέσος, που αγωνίζεται στο «8» και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βελγικού ποδοσφαίρου, δείχνει να αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, την οποία πιθανότατα φαίνεται ότι τσεκάρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ωστόσο, αν και εφόσον οι πρωταθλητές Ελλάδας τσεκάρουν τον νεαρό Βέλγο ποδοσφαιριστή, τότε κάπου θα τον είδαν και ας κοιτούν πάντα όλες τις αγορές της Ευρώπης και όχι μόνο για παίκτες. Για την ακρίβεια, ο Ρασκέν αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης στην Ισπανία. Κάτι το οποίο έδωσε την ευκαιρία στον Θρύλο να δει και να τσεκάρει από κοντά τον 21χρονο μέσο.

Ο Ρασκέν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και με τη δεύτερη ενδεκάδα της Σταντάρ, στη φιλική ματσάρα (3-3), επί ισπανικού εδάφους. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός έκανε τη χειμερινή του προετοιμασία, ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Τόσο ο Μίτσελ, όσο και το τεχνικό επιτελείο μπόρεσαν να δουν από κοντά τον νεαρό χαφ και να σχηματίσουν τη δική τους άποψη.

Μπορείτε να δείτε ξανά το δεύτερο μέρος του φιλικού «τεστ» με τη Σταντάρ και να «τσεκάρετε» και εσείς τον Ρασκέν, στο παρακάτω βίντεο...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ