ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εικόνα από το μέλλον με Σισέ, Κουλιμπαλί!

Εικόνα από το μέλλον με Σισέ, Κουλιμπαλί!

Αφιέρωμα στα επτά χρόνια της τεχνικής ηγεσίας του Αλιού Σισέ στην Εθνική Σενεγάλης, έκανε η ιστοσελίδα «worldsoccertalk» και μεταξύ άλλων στάθηκε στις επιλογές του, στο κέντρο της άμυνας.

Μεταξύ άλλων γίνεται και αναφορά στον Παπέ Σισέ και τονίζεται πως: «Στον Αλιού Σισέ, αρέσει να αγωνίζεται με τέσσερις παίκτες στην άμυνα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να μείνει με δύο βασικούς σέντερ μπακ. Ο Κουλιμπαλί, είναι η διαχρονική επιλογή του Σισέ, αλλά χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες ως «παρτενέρ» του. Ο Αμντού Ντιαλό της Λειψίας ήταν βασικός στην ενδεκάδα πρόσφατα, αλλά χρησιμοποιείται αρκετά συχνά και ο Παπέ Σισε του Ολυμπιακού».

Το «wiwsport» εξάλλου, στο τελικό «ταμείο» που έκανε για τους παίκτες της Σενεγάλης στο Κατάρ, επεσήμανε πως: «Ο Παπέ Αμπού Σισέ κατέγραψε τα πρώτα του λεπτά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ως σέντερ μπακ κατά διαστήματα. Μπήκε στην πρεμιέρα και στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Ολλανδία ως βασικός, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε ο Αμπντού Ντιαλό στο κέντρο της άμυνας και συνολικά είχε τρεις συμμετοχές και 104 λεπτά».

Να σημειωθεί πως ο Σισέ, έχει «μετρήσει» 561 λεπτά και δέκα συμμετοχές μαζί με τον κεντρικό αμυντικό της Τσέλσι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Και πολλοί είναι αυτοί στην Σενεγάλη που πιστεύουν πως Σισέ και Κουλιμπαλί, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το αμυντικό κεντρικό δίδυμο της Εθνικής ομάδας!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ