ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Παίκτης για μεγάλο πρωτάθλημα ο Ίνμπομ»

«Παίκτης για μεγάλο πρωτάθλημα ο Ίνμπομ»

Μπορεί να ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Χουάνγκ Ίνμπομ στα γήπεδα του Κατάρ, αλλά τα ΜΜΕ της Κορέας, συνεχίζουν να τον αποθεώνουν. Χαρακτηριστική η αναφορά της «busan», που τονίζει: «Ο Ίνμπομ έδειξε τις ατσάλινες αντοχές του στο Μουντιάλ και θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα του κόσμου. Πολλές είναι οι προβλέψεις από διάφορα Μέσα ενημέρωσης για μια πιθανή μετακίνηση στην Μπουντεσλίγκα μελλοντικά. Άλλωστε η Βέρντερ Βρέμης ήταν μια ομάδα που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τον Νοτιοκορεάτη χαφ.

Εξάλλου, ο 26χρονος μέσος, σύγκρινε το κορεάτικο ποδόσφαιρο με αυτό της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο της πρόκρισης και των δύο ομάδων, στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και με τις δηλώσεις του έβγαλε… παράπονο.

«Νομίζω ότι το κορεατικό ποδόσφαιρο πρέπει να βελτιωθεί πολύ. Η ικανότητα των παικτών είναι το πιο σημαντικό, αλλά ακόμα κι αν το αφήσεις στην άκρη, πρέπει να αναπτυχθείς» υπογράμμισε ο διεθνής χαφ, συνεχίζοντας πως: «Δεν νομίζω ότι (η Κορέα) έχει το ίδιο περιβάλλον με την Ιαπωνία μόνο και μόνο επειδή πέτυχε τα ίδια αποτελέσματα με την Ιαπωνία. Είναι αλήθεια ότι πολλά σημεία είναι λυπηρά για εμάς». Κατέληξε λέγοντας: «Στο μέλλον, όχι μόνο οι παίκτες, αλλά όλοι οι παράγοντες πρέπει να αναπτυχθούν περαιτέρω, ώστε να μπορώ να μοιραστώ την ευτυχία που ένιωσα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον κόσμο».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ