ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ δίνουν Ελπίδα!

Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ δίνουν Ελπίδα!

Για ακόμη μία χρονιά, ο Ολυμπιακός είναι παρών, δίπλα στην ΕΛΠΙΔΑ! Οι Πειραιώτες στηρίζουν τον «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο - ΕΛΠΙΔΑ», έμπρακτα, ασταμάτητα, συνεχώς.

Συγκεκριμένα, σε μια σπουδαία πράξη προχωρούν ο Θρύλος και Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους να ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ξεχωριστό σκοπό.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής (9/12), όλα τα έσοδα του φιλικού που θα δώσουν οι δύο ομάδες το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19.00), θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός, η Νότιγχαμ Φόρεστ και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Όλα τα έσοδα του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 19.00, θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν παιδικά παιχνίδια στην εμπορική στοά, εσωτερικά της θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 4μμ. Θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο τους προς τους μικρούς μεγάλους μαχητές της ζωής.

Ας μείνει αξέχαστος στα παιδιά, χάρη στην προσφορά όλων μας, ο φιλικός αγώνας της 10ης Δεκεμβρίου. Η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στις αναμνήσεις που θα κρατήσουμε φεύγοντας από το γήπεδο και στην ελπίδα που θα προσφέρουμε στις ψυχές των παιδιών».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ