ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ίνμπομ και το… 2026!

Ίνμπομ και το… 2026!

Ένα από τα κορυφαία «εργαλεία» του Μίτσελ στον Ολυμπιακό είναι ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο διεθνής μέσος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις προπονήσεις των Πειραιωτών και στις επίσημες υποχρεώσεις.

Άλλωστε το «ταξίδι» του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει ήδη ολοκληρωθεί, μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Βραζιλία, στη φάση των «16».  Με την πρώτη εξ αυτών των υποχρεώσεων, να έχει οριστεί για τις 15 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ιστοσελίδα «ESPN» μάλιστα, έκανε ένα αφιέρωμα στους Ασιάτες ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαμε να συναντήσουμε και στο επόμενο Μουντιάλ. Ένα Μουντιάλ που είναι προγραμματισμένο για το 2026, στα γήπεδα της Βόρειας Αμερικής. Και το δημοσίευμα υποστηρίζει πως στα 30 του, ο μέσος των Πειραιωτών, θα μπορεί να κάνει τη διαφορά! «Ο κεντρικός αμυντικός Κιμ Μιν-τζάε και ο στρατηγός της μεσαίας γραμμής Χουάνγκ Ίνμπεομ, θα είναι στην τέλεια ηλικία των 30 ετών όταν έρθει η επόμενη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον επιθετικό Τσο Γκουε-Σουνγκ -- ο οποίος απόλαυσε μια πρωτόγνωρη εμφάνιση με δύο γκολ κόντρα στην Γκάνα – να είναι ένα χρόνο  νεότερος», ανέφερε το δημοσίευμα του «ESPN».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ