ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ψάχνει το… restart o Ουί-Τζο»!

«Ψάχνει το… restart o Ουί-Τζο»!

 Στους ρυθμούς που μας έχει συνηθίσει στον Ολυμπιακό, συνέχισε ο Ίνμπομ Χουάνγκ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Από τη δική του μεριά, ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, δεν έπιασε καλή απόδοση στο Μουντιάλ, ως… συνέχεια της «φτωχής» του εικόνας στο μεγάλο λιμάνι. Άλλωστε στον Πειραιά δεν έχει ακόμα βρει δίχτυα. Και το ίδιο έγινε και στην Εθνική Κορέας, σε τέσσερις αγώνες (τρεις ως αλλαγή).

Οι Νοτιοκορεάτες σχολιάζουν πως από τη στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο αποχωρεί από την Εθνική Κορέας, ο διεθνής φορ δεν θα μπορεί να έχει δεδομένη θέση στο ρόστερ, με ανάλογες εμφανίσεις. Και αναρωτιούνται αν θα μπορέσει να κάνει… restart με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

 «Ως επιθετικός ο Χουάνγκ Ουί-Τζο, δεν θα μπορούσε να μην νιώσει τύψεις και ενοχές που δεν σημείωσε γκολ στη μεγάλη σκηνή του Μουντιάλ. Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο, έκανε αναπληρωματικές εμφανίσεις εναντίον της Γκάνας, της Πορτογαλίας και της Βραζιλίας, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει κάποια σημαντική απόδοση. Τώρα ο προπονητής Πάουλο Μπέντο, αποχώρησε. Ακόμη και εντός της Εθνικής ομάδας, ελάχιστοι είναι οι παίκτες που είναι εγγυημένα οι βασικοί παίκτες. Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο πρέπει επίσης να ανταγωνιστεί για μια νέα θέση με τον Tσο και άλλους μικρούς. Πρώτα από όλα, η προτεραιότητα του Χουάνγκ είναι να ανακτήσει τη φόρμα του αποκτώντας σταθερές ευκαιρίες στην ομάδα του, τον Ολυμπιακό» έγραψε η «news.mt.co.kr».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ