ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όποιος πρόλαβε, τον Θρύλο είδε!

Όποιος πρόλαβε, τον Θρύλο είδε!

«Μη σταματάς», είναι το σύνθημα των φετινών εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού που ενστερνίζονται απόλυτα και φέτος οι φίλαθλοι της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Σήμερα για μία ακόμη μέρα πολύς κόσμος έσπευσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να εξασφαλίσει πως θα έχει τη θέση του στο ποδοσφαιρικό αυτό στολίδι για να απολαμβάνει από κοντά τον Θρύλο. Δίχως υπερβολή, ουρές σχηματίστηκαν έξω από την αίθουσα Τύπου όπου ο κόσμος προμηθεύεται το διαρκείας του για τη σεζόν 2016/17. Από νωρίς το πρωί (10.00 με 18.00 οι ώρες λειτουργίας) πιστοί του Θρύλου βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανανέωσαν τη σχέση εμπιστοσύνης, στήριξης και αγάπης με την ομάδα.

Η διορία εξάλλου για τις ανανεώσεις των παλαιών κατόχων εκπνέει αύριο, Τρίτη 28/6, το απόγευμα (18.00) και εκτός απροόπτου δεν αναμένεται να υπάρξει σχετική παράταση. Γι' αυτό λοιπόν και όσοι δεν είχαν βρει χρόνο ή δεν είχαν μεριμνήσει να ανανεώσουν το διαρκείας τους μέχρι τώρα, έσπευσαν (και σπεύδουν) να το κάνουν σήμερα. Και μην ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Οι πιο... παραδοσιακοί ανανεώνουν τα διαρκείας τους πηγαίνοντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αφού υπάρχουν κι άλλοι δύο τρόποι να το κάνει κανείς. Μέσω διαδικτύου στην ειδική on line φόρμα που υπάρχει στο επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org) αλλά και τηλεφωνικά μέσω των Call Centers στο τηλέφωνο 210 48 00 920 και με ώρες λειτουργίας 10:00 έως 17:00.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι και το Σάββατο είχαν ανανεώσει 8.000 παλιοί κάτοχοι και πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η… σούμα της σημερινής και αυριανής μέρας. Περαιτέρω παράταση, όπως προείπαμε, δεν αναμένεται να υπάρξει για τους παλιούς κατόχους. Αυτό γιατί στο τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων δέχονται εδώ και μέρες πολλές κλήσεις από κόσμο που δεν είχε διαρκείας πέρυσι και θέλει να προμηθευτεί φέτος για να βλέπει την ομάδα του από κοντά έχοντας το κεφάλι του ήσυχο και να μην ψάχνει εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Από την Πέμπτη 30 του μήνα εξάλλου ανοίγει ο... δρόμος και σε νέους κατόχους προκειμένου να καπαρώσουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε. Προλαβαίνετε ακόμα... Όποιος πρόλαβε τον Θρύλο είδε...!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ