ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αδιανόητη χορηγία για την Super League, έργο Βαγγέλη Μαρινάκη!

Αδιανόητη χορηγία για την Super League, έργο Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το πε και το έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Η Super League ήρθε σε οριστική συμφωνία για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος με τη Stoiximan, μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου της Λίγκας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού της Λίγκας έκανε πράξη όλα όσα είχε υποσχεθεί όταν ανέλαβε τα ηνία του συνεταιρισμού και έκλεισε μια τεράστια συμφωνία με νούμερα που προκαλούν… ίλιγγο.

Συγκεκριμένα, στο Δ.Σ. που ολοκληρώθηκε έγινε ομόφωνα δεκτή η σούπερ πρόταση της Stoiximan, η οποία θα είναι ο κεντρικός χορηγός της Super League για τα επόμενα 2,5 χρόνια με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 9 εκατ. ευρώ.

Μια προσφορά ασύγκριτη με τα δεδομένα που υπήρχαν πριν αναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Λίγκα όταν οι προσφορές ήταν… μηδέν και όταν απο την προηγούμενη χορηγία που ήταν σχεδόν στο… μισό της νέας, οφείλονται εκατομμύρια! Τώρα, όχι μόνο κονταροχτυπήθηκαν δυο σοβαρές εταιρείες, όπως οι Stoiximan και Novibet, αλλά έφτασε και το ποσό σε επίπεδα που καθίσταται παρακαταθήκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο μέλλον!

Φυσικά πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος το είπε και το έκανε πράξη και υπογράφει τη θητεία του με μια συμφωνία που δεν έχει προηγούμενο. Ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας είχε και η Κάτια Κοξένογλου, ωστόσο είναι πραγματικά ξεκάθαρο, ότι σε τεράστιο βαθμό το πήρε… πάνω του, ο πρόεδρος της Λίγκας

Κυκλοφορεί μάλιστα ένα σχόλιο του Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος χαρακτήρισε ως «παρακαταθήκη για το μέλλον» αλλά και «τεράστια επιτυχία του ποδοσφαίρου μας», αυτή την εκπληκτική χορηγία.

Μιλάμε για ένα συμβόλαιο το οποίο θα αποφέρει στη Λίγκα περίπου 4 εκατομμύρια τον χρόνο… Απίστευτη επιτυχία για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα συνεχίσει να πράττει. Δεν θα σταματήσει εκεί. Θα εργαστεί ξανά σκληρά για να πετύχει αυτό που πρέπει και στη Super League, παρά τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται από τα παιδιά της «εξυγίανσης»... 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ