«Mε τι να τον έπαιρνε ο Μελισσανίδης;»

«Mε τι να τον έπαιρνε ο Μελισσανίδης;»

Η επίδειξη ισχύος από πλευράς Ολυμπιακού με την διαφαινόμενη απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, δείχνει ορισμένα ωραία πραγματάκια…

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης αποτελούσε τον νούμερο 1 στόχο της ΑΕΚ από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Διακαής πόθος του Γεωργιανού τεχνικού ήταν ο διεθνής Κύπριος μεσοαμυντικός.

Στην Κύπρο ακόμα γελάνε με την πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για την αγορά του ποδοσφαιριστή, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ένα ποσό της τάξης των 100.000 με 150.000 ευρώ συν δυο δανεικούς.

Η Ανόρθωση απέρριψε πρόταση ύψους 400.000 ευρώ της Αούστρια Βιέννης συν μπόνους από τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Και εκεί που παρέμενε άγνωστος ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του Λαϊφη… εμφανίζεται ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες καταβάλλουν την ρήτρα των 600.000 ευρώ στην Κυπριακή ομάδα, κάνουν δικό τους τον διεθνή ποδοσφαιριστή και τον στέλνουν δανεικό στη Σταντάρ Λιέγης και τους ΑΕΚτζήδες στον τρελογιατρό!

Χωρίς διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων. Χωρίς να γίνει… σίριαλ η υπόθεση στα ρεπορτάζ. Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη μπαίνει στο κόλπο της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή και με συνοπτικές διαδικασίες βάζει το χέρι στην τσέπη (άγνωστη πρακτική για τσάμπα… μάγκες) και τον κάνει δικό του.

Και εδώ φαίνεται μια ακόμα διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ και μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Ολυμπιακός τα σκάει χοντρά, για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο στέλνει δανεικό στο Βέλγιο  για να αποκτήσει ακόμα περισσότερες παραστάσεις πριν ενταχθεί στο ρόστερ των μόνιμων πρωταθλητών.

 Η ΑΕΚ βλέπει τον Ολυμπιακό να αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που τον ήθελε για να την βασική της ενδεκάδα και να τον στέλνει δανεικό.

Αν δεν είναι αυτό “γλέντι” τι είναι;

Άραγε θα βγει κανείς να κατηγορήσει τον Λαϊφη που επέλεξε τον Θρύλο και θα αγωνιστεί ως δανεικός στο βελγικό πρωτάθλημα;

Αυτά, για όσους πανηγύριζαν για τον Μπακασέτα. Και με άλλες πρακτικές έτσι;

Σας γλεντάει ο Μαρινάκης…

Και έχουμε και συνέχεια…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ