ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Δυναμίτης» Χρυσόπουλος!

«Δυναμίτης» Χρυσόπουλος!

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β΄, σημείωσε ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, με κεφαλιά. Το τέρμα που μάλιστα αποδείχτηκε… χρυσάφι, αφού ήταν και αυτό που έδωσε το τρίποντο απέναντι στην Προοδευτική. O 19χρονος στόπερ (ύψος 1,91!), πανηγύρισε με τη… ψυχή του το «παρθενικό» του τέρμα και σήκωσε τη φανέλα του, όπου είχε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, μαζί με τον πατέρα του. Στον τελευταίο, αφιέρωσε και το γκολ του!

 O Xρυσόπουλος έχει αγωνιστεί έξι φορές εφέτος στην Σούπερ Λιγκ 2 και στα πέντε τελευταία παιχνίδια (υπολογίζοντας μαζί και το ματς με την Καλλιθέα που δεν ολοκληρώθηκε) στο αρχικό σχήμα του Γιάννη Οκκά. Πολλοί στο Ρέντη θεωρούν πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας. Αριστεροπόδαρος, με σωστές επεμβάσεις και πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ο νεαρός αμυντικός μπορεί να προσφέρει πολλά στο μέλλον.

Υπενθυμίζεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Χρυσόπουλου το καλοκαίρι: «Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. Ημ. Γέννησης: 21 Μαΐου 2003. Θέση: Αμυντικός. Μετά από εννέα χρόνια στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς πήρε μεταγραφή στον Άρη όπου αγωνίστηκε στους Νέους της ομάδας και στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, ενώ φέτος το καλοκαίρι έλαβε μέρος και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Πλέον ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα με τον Ολυμπιακό Β’».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ