ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάντα ψηλά η «μετοχή» του Λάιντνερ!

Πάντα ψηλά η «μετοχή» του Λάιντνερ!

Mπορεί να μην έχει κάνει την εμφάνιση του ακόμα με τα «ερυθρόλευκα» στην πρώτη ομάδα, αλλά στην πατρίδα του παραμένει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα.

Ο λόγος για τον Ντόρον Λάιντνερ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Ισραήλ. Ο νεαρός μπακ, δεν έχει αξιοποιηθεί από τον Μίτσελ μέχρι στιγμής, αλλά έχει πάρει αρκετές συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β΄, προκειμένου να παραμείνει «ενεργός».

 Σε αφιέρωμα που έκανε η ιστοσελίδα «sport5» του Ισραήλ, ο 20χρονος μπακ, «τοποθετήθηκε» στην καλύτερη 20αδα του πρωταθλήματος που πέρασε, χάρη στην εξαιρετική εικόνα που είχε με τα χρώματα της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Aναλυτικότερα, μπορεί να μην ήταν στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος, αλλά ψηφίστηκε ως δεύτερος καλύτερος αριστερός μπακ πίσω από τον Ενρίκ Σαβόριντ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ήταν στους κορυφαίους «αναπληρωματικούς» της σεζόν. Μπορείτε να δείτε εδώ και το σχετικό δημοσίευμα με τους 20 κορυφαίους παίκτες, σύμφωνα με τo Mέσο από το Ισραήλ: https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=423490

Eπιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ