ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ο πιο ψυχρός χειμώνας…»

«Ο πιο ψυχρός χειμώνας…»

Από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ήταν ο Ουί-Τζο Χουάνγκ . Ο Νοτιοκορεάτης φορ, δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του και τη φετινή σεζόν τόσο στον Ολυμπιακό, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν κατάφερε ούτε μια φορά να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι Νοτιοκορεάτες αναφέρθηκαν στο μέλλον του και μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα «spochoo» υπογράμμισε πως: «Δεν υπάρχει ούτε θέση στον πάγκο πλέον για εκείνον. Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο, έχει έναν πιο ψυχρό χειμώνα από κάθε άλλη χρονιά». Συνέχισε το δημοσίευμα τονίζοντας: «Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο έχασε τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 14η αγωνιστική της ελληνικής Super League τη σεζόν 2022-2023, ο οποίος συνεχίστηκε μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022 στις 22 Δεκεμβρίου και αποκλείστηκε από την αποστολή. Αντιθέτως, ο Ίνμπομ Χουάνγκ ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια ομάδα, ξεκίνησε και έπαιξε για 81 λεπτά».

Το ρεπορτάζ τονίζει πως: «Η θέση του Ουί-Τζο Χουάνγκ στην ομάδα του, είχε χαθεί πολύ πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ» και συμπλήρωσε: «Έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού. Επίσης δεν είναι εύκολο να κάνουν κίνηση ομάδες στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, που ανοίγει τον Ιανουάριο, αφού έχει ήδη αγωνιστεί με δύο ομάδες. Την Μπορντό και τον Ολυμπιακό…».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ