ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα πλάνα και οι πιθανοί «11» του Μίτσελ

Τα πλάνα και οι πιθανοί «11» του Μίτσελ

Το τελευταίο ματς για το 2022 έφτασε. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 18:00 τον Αστέρα Τρίπολης, στο Καραϊσκάκη, για τη 15η αγωνιστική της Super League, με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες και να κλείσει με νίκη τη χρονιά, μπροστά στον κόσμο του. Το σημερινό ματς με την ομάδα της Αρκαδίας είναι απόλυτα σημαντικό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να γυρίσουν επειγόντως στα τρίποντα και να ανέβουν ψυχολογικά, έπειτα από το σφάλμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μίτσελ δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά και ως εκ τούτου θα στηρίξει τις δικές του επιλογές. Ο Ισπανός τεχνικός θα επιμείνει στον ίδιο σχηματισμό, την ώρα που δείχνει να έχει αποφασίσει ποια θα είναι η ενδεκάδα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Πασχαλάκης. Στα δεξιά θα αγωνιστεί αναγκαστικά ο Ανδρούτσος, λόγω της απουσίας του τραυματία Βρουσάι, ενώ ο Ρεάμπτσιουκ θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στα στόπερ αναμένεται να βρεθούν οι Ντόι και Ρέτσος, με τον Μίτσελ να έχει δοκιμάσει αριστερά τον Μαρσέλο και τον Ντόι, μαζί με τον Παπασταθόπουλο. Κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε.

Στον άξονα πολύ δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, ενώ μπροστά από τους δύο χαφ αναμένεται υπάρξει τριάδα με Φορτούνη, Μπιέλ και Χάμες. Βέβαια, έχουν δοκιμαστεί τόσο ο Μασούρας, όσο και ο Γκάρι, στα άκρα, με διάφορους συνδυασμούς…

Τέλος, μοναδικός προωθημένος αναμένεται να είναι ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός «μπόμπερ» αναμένεται να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού και έτσι οι Μπακαμπού και Ουί-Τζο θα μείνουν στο πάγκο, για να «φρεσκάρουν» την ομάδα εφόσον χρειαστεί.

Μένει να δούμε αν όντως θα είναι αυτές οι επιλογές του Μίτσελ για το ματς με τον Αστέρα, στον Ναό...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ