ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μερική δικαίωση για Καραπαπά και Βρέντζο, μειώθηκαν οι ποινές τους

Μερική δικαίωση για Καραπαπά και Βρέντζο, μειώθηκαν οι ποινές τους

Η βαριά και άδικη τιμωρία από το πειθαρχικό όργανο της Super League, στον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά και στο μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζο έβγαζε μάτια και εν μέρει αποκαταστάθηκε η αδικία μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, οι ποινές τους, για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο μειώθηκαν αλλά μετατράπηκαν σε απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο από απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ «εξαφάνισε» τις πρωτόδικες ποινές και επέβαλε στον Βρέντζο συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός μηνός και δεκαπέντε ημερών (1 μήνας + 15 ημέρες) και στον Καραπαπά συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο δύο μηνών και δεκαπέντε ημερών.

Μάλιστα, επιβλήθηκε πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός επιβλήθηκε πρόστικμο. Πρωτόδικα, τα δύο στελέχη του Ολυμπιακού είχαν τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 3,5 και 6 μήνες αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δίκασε την από 14.11.2022 έφεση: 1) της ΠΑΕ Ολυμπιακός 2) του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά και 3) του κ. Ιωάννη Βρέντζου κατά της υπ' αριθμόν 245/11.11.2022 αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό και επιβάλλει:

Στον τρίτο εκκαλούντα, Ιωάννη Βρέντζο, για την Α1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και για την Α2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και δεκαπέντε (15) ημερών (1 μήνας + 15 ημέρες).

Στον δεύτερο εκκαλούντα, Κωνσταντίνο Καραπαπά, για την Β1. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β2. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα, για την Β3. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα και για την Β4. πειθαρχική παράβαση ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα και συνολική ποινή απαγορεύσεως εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο (1 μήνας + 15 ημέρες + 15 ημέρες + 15 ημέρες) δύο (2) μηνών και δεκαπέντε (15) ημερών.

Στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την Γ1. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, για την Γ2. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και για την Γ3. πειθαρχική παράβαση χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και συνολική χρηματική ποινή (5.000 + 2.500 + 2.500) δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ