ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Φουλ επίθεση» ο Θρύλος κόντρα στον Αστέρα! (photo)

«Φουλ επίθεση» ο Θρύλος κόντρα στον Αστέρα! (photo)

Να πει «αντίο» στο 2022 με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης (28/12, 18:00) κόντρα στον σκληροτράχηλο Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης»  στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ο Θρύλος μετά την απίστευτη γκέλα στα Γιάννενα, θέλει να επιστρέψει στη κανονικότητα και να βάλει ένα «τρίποντο» στο σακούλι, ώστε να διατηρηθεί πιο κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν απόψε, στο Ναό με τον κόσμο στον πλευρό τους με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Μάλιστα, πριν από λίγο, έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Πειραιωτών, με Μίτσελ να «κατεβάσει» με «φουλ επίθεση» ξανά την ομάδα του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Και αυτό, διότι ο κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας χρησιμοποεί ξανά τους Μπιέλ, Χάμες, Φορτούνη και Ελ Αραμπί στην αρχική ενδεκάδα, καθώς και τον Ινμπόμ Χουάνγκ, δίπλα στον Εμβιλά!

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ντόι – Σωκράτης να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά του και τους Ρέαμπτσουκ - Ανδρούτσος στα αμυντικά άκρα. Ο Εμβιλά θα αγωνιστεί στον άξονα με τον Ίνμπομ. Ο Μπιέλ και ο Φορτούνης θα κινούνται στα εξτρέμ, με τον Χάμες Ροντρίγκες πίσω από τον Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Φορτούνης, Μπιέλ, Χάμες, Ελ Αραμπί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ