ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η αρχή της αντεπίθεσης

Η αρχή της αντεπίθεσης

Ένα άνετο απόγευμα είχε χθες, Τετάρτη ο Ολυμπιακός στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αφού σάρωσε με 5-0 τον Αστέρα Τρίπολης, για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» είπαν αντίο στο 2022 με «πεντάρα» και μπαλάρα, προσφέροντας θέαμα στον κόσμο τους στην τελευταία φετινή «παράσταση».

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έπρεπε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Μπήκε με το «μαχαίρι» στα... δόντια, με έναν και μοναδικό στόχο. Να «καθαρίσει» το ματς και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το έκανε και μάλιστα με τρόπο εμφατικό. Ουσιαστικά, ξέσπασε στην ομάδα της Αρκαδίας, η οποία «πλήρωσε» τη... νύφη, μετά το «στραβοπάτημα» στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ολοφάνερο ότι ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του πήραν το μάθημά τους στους «Ζωσιμάδες». Κατάλαβαν πολύ καλά ότι ένα ματς τελειώνει με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης και όχι σε εκείνο για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Όσα συνέβησαν ήταν ικανά να «ξυπνήσουν» τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των Πειραιωτών, οι οποίοι έπαιξαν με πάθος και τσαμπουκά από την αρχή, δίχως να αφήσουν το πόδι από το... γκάζι, ακόμη και στο 3-0.

Ας είναι αυτή η αρχή της αντεπίθεσης του Ολυμπιακού, που πλέον βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και με 21 ματς ακόμη μπροστά του, μαζί με τα πλέι-οφ για τον τίτλο του πρωταθλητή. Φυσικά, ο δρόμος είναι μακρύς και ο Θρύλος θα χρειαστεί να «χτίσει» ένα νικηφόρο σερί νικών πάνω στο επιβλητικό τρίποντο επί του Αστέρα, αλλά και να συνεχίσει να παίζει με ανεβασμένη ενέργεια μέχρι το τέλος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ