ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το Καραϊσκάκη του τεράστιου Χάμες!

Το Καραϊσκάκη του τεράστιου Χάμες!

Ο Χάμες Ροντρίγκες εξελίσσεται σε απόλυτο ηγέτη του Ολυμπιακού, εντός γηπέδου! Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, λοιπόν, κατάφερε με το… καλημέρα να επιβεβαιώσει το προφανές. Ότι πρόκειται για έναν «αρτίστα» της μπάλας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, με τις περίτεχνες ενέργειές του, με τον τρόπο που κινείται και αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο, ο διεθνής αστέρας ξεχώρισε!

Ένας παίκτης ο οποίος… μιλάει στην μπάλα, που την κάνει ό,τι θέλει στα πόδια του και κανείς αντίπαλος δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενή του κίνηση. Ο Χάμες, λοιπόν, δείχνει ότι  «γουστάρει» που αγωνίζεται για τον Θρύλο. Έχει καταφέρει σε χρόνο ρεκόρ να αφομοιώσει πλήρως το DNA της ομάδας και να γίνει «ένα» με τον κόσμο της.

Μάλιστα, ο 31χρονος άσος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ιδιαίτερη σχέση και με τα αντίπαλα δίχτυα στους αγώνες του Θρύλου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, έχει πετύχει μέχρι στιγμής τρία γκολ με την ερυθρόλευκη ριγωτή και όλα παραδόξως είναι στο Φάληρο.

Εκτός από την απίθανη γκολάρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ είχε σκοράρει κόντρα σε Λαμία και ΠΑΟΚ, αλλά με κεφαλιές.

Πρόκειται, για ένα «διαμάντι» του Θρύλου, που είναι τέτοια η ποιότητα του, που ακόμα και με μία πάσα, ξεσηκώνει τον κόσμο.

Πραγματικά, τα λόγια είναι περιττά για αυτόν τον παικταρά «παραμιλάει» όλη η Ελλάδα!

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ