ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το δυνατό μήνυμα του Μαρσέλο, για τον θάνατο του Πελέ (photo)

Το δυνατό μήνυμα του Μαρσέλο, για τον θάνατο του Πελέ (photo)

Η απώλεια του θρύλου Πελέ έπεσε βαριά στο  παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Πελέ ήταν μία σπουδαία μορφή του ποδοσφαίρου, με μια λαμπερή καριέρα γεμάτη επιτυχίες.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε και την οικογένεια του Ολυμπιακού, με την ΠΑΕ και τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη να γράφουν ορισμένα λόγια, στη μνήμη του. Ο Μαρσέλο, επίσης, δεν έμεινε ασυγκίνητος. Ο συμπατριώτης του και άσος του Θρύλου, είχε μερικά λόγια να πει, για τον μυθικό Πελέ, που έφυγε από τη ζωή.

«Σήμερα είναι μια πολύ θλιβερή μέρα... Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους τους Βραζιλιάνους και όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, είχαμε την απώλεια του βασιλιά Πελέ.

Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για όλη την έμπνευση και την αναφορά εντός και εκτός γηπέδου. Κρατώντας για πάντα ζωντανό το όνειρο μέσα σε κάθε παιδί στη χώρα μας. Αναμφίβολα ένας από τους μεγάλους υπεύθυνους που έκαναν τη Βραζιλία δύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και εκατομμύρια οπαδούς. Την σιλουέτα σου θα την θυμούνται πάντα όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Και στον ουρανό σίγουρα θα έχει και την μπάλα στο πόδι. Σε ευχαριστώ για όλα, βασιλιά Πελέ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρσέλο.

Δείτε:

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ