ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Η Τραμπζονσπόρ επιστρέφει για τον Μασούρα»

«Η Τραμπζονσπόρ επιστρέφει για τον Μασούρα»

«Τρέλα» με τον Γιώργο Μασούρα φαίνεται πως έχει η Τραμπζονσπόρ. Από το περασμένο καλοκαίρι, η πρωταθλήτρια Τουρκίας παλεύει με «νύχια και με δόντια» να κάνει δικό της τον διεθνή μεσοεπιθετικό, αλλά δεν τα έχει καταφέρει, καθώς ο Ολυμπιακός δεν προστίθεται να «χαρίσει» κανέναν ποδοσφαιριστή του. Πόσο μάλλον τον Έλληνα άσο, ο οποίος είναι απόλυτα σημαντικός και υπολογίζεται κανονικότατα από τον Μίτσελ. Όμως, οι Τούρκοι δείχνουν να επιστρέφουν για τον «Μάσου», σύμφωνα με δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα.

Όπως αναφέρει η «Fanatik», η Τραμπζονσπόρ θα κάνει νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Μασούρα, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει θέσει τα δικά του «θέλω», για την πώληση του διεθνή μεσοεπιθετικού. «Θέλω» τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσει η τουρκική ομάδα, αν θέλει να κάνει δικό της τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ των Τουρκών, οι οποίοι δεν είναι και οι πιο αξιόπιστοι γενικά, αναφέρει ότι η Τραμζπονσπόρ ετοιμάζεται να επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση, για να αποκτήσει τον Μασούρα. Μένει να φανεί αν αυτό ισχύει και αν η ομάδα της Τραπεζούντας δώσει στον Ολυμπιακό τα χρήματα που αξιώνει τον Έλληνα άσο. Πέραν όμως μιας ενδεχόμενης συμφωνίας, θα χρειαστεί και το «ναι» του παίκτη...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ