ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

H «μαγική» τριπλέτα, το αντίδοτο για τους «κλειστούς χώρους»!

H «μαγική» τριπλέτα, το αντίδοτο για τους «κλειστούς χώρους»!

Η ιδέα του Μίτσελ με τα τρία 10άρια, Χάμες, Φορτούνης και Μπιέλ γεννήθηκε στην Ισπανία και έχει πάρει σάρκα και οστά για τα καλά στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος μετά την επανέναρξη της Super League, απέναντι στον ΠΑΣ και τον Αστέρα.

Δείχνει να λειτουργεί και να προσφέρει σπουδαίες λύσεις μεσοεπιθετικά. Άλλωστε πρόκειται για τρεις πολύ ποιοτικούς παίκτες, ικανούς να κάνουν θαύματα. Πόσω μάλλον όταν αγωνίζονται και μαζί.

Με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτουν, μπορούν να συμβάλουν στο να «ανοίξει» μια ομάδα, την αντίπαλη άμυνα. Να «ανοίξει» τους «κλειστούς χώρους». Να βρει τους διαδρόμους, για να επιτεθεί κάθετα, προς το τέρμα.

Τεχνίτες που «βλέπουν γήπεδο», το αντίδοτο για τους «κλειστούς χώρους». Παίκτες με τεχνική και με ποιότητα, ικανοί να βγάλουν μια κάθετη πάσα, προς τον επιθετικό, ή μια διαγώνια, προς τον εξτρέμ… Να δώσουν τη λύση, εκεί όπου η ομάδα μπορεί να δυσκολεύεται.

Το γήπεδο της Νίκαιας είναι ένα μικρό γήπεδο. Πολύ πιο εύκολο για μια ομάδα να κλείσει τους χώρους, εφόσον αυτό επιχειρήσει. Και θεωρείται δεδομένο ότι ο Ιωνικός δεν θα βγει και… φουλ επίθεση, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος θα χρειαστεί την ποιότητα της ομάδας του, για να μπορέσει να διασπάσει την άμυνα του Ιωνικού. Και ποδοσφαιριστές όπως αυτή την τρίπλέτα μπορούν να το κάνουν. Μπορούν να δώσουν τη λύση, εκεί όπου χρειάζεται…

 Eπιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ