ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν έχει γιορτή στον Βόλο, έχει «μάχη»

Δεν έχει γιορτή στον Βόλο, έχει «μάχη»

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε στη Νίκαια. Πήρε το «διπλό» και «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο το ματς με τον Ιωνικό. Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν εν συνεχεία το ισχυρό προβάδισμά τους, έπαιξαν με σοβαρότητα και συγκέντρωση, ενώ δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Και τώρα έχουν μπροστά τους ένα ματς, το οποίο είναι αίμα και άμμος. Θα είναι «τελικός» και θα πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Βέβαια, οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ δεν θα είναι μόνοι τους στο «μπλόκο» που θα επιχειρήσει να στήσει η «εξυγίανση», μαζί με την αρμάδα του... μεταφραστή, η οποία θα... σκιστεί να κόψει βαθμούς. Η ομάδα θα έχει τη στήριξη του «ερυθρόλευκου» κόσμου, που θα κάνει εκστρατεία στο Πανθεσσαλικό, για να το βάψει «κατακόκκινο»!

Τόσο η ομάδα, όσο και οι οπαδοί του Θρύλου γνωρίζουν πολύ καλά την σημασία του αγώνα στον Βόλο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έρθει μία τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να μειωθεί ενδεχομένως η απόσταση από την κορυφή. Και για αυτό το λόγο, πάνω από 11.000 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, ώστε να στηρίξουν και να ωθήσουν την ομάδα στο «διπλό»!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ