ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τελειώνει» του Κούντε στην Μπόχουμ

«Τελειώνει» του Κούντε στην Μπόχουμ

Έτοιμος να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Bundesliga και να φορέσει τη φανέλα της Μπόχουμ είναι ο Πιέρ Κούντε. Ο Καμερουνέζος μέσος δεν κατάφερε να βρει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αφού δεν έπεισε τον Μίτσελ, παρά τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τον Ισπανό κόουτς στα ματς της φάσης των ομίλων του Europa League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Βild», ο Κούντε φέρεται να βρίσκεται ήδη στη Γερμανία, για να περάσει από ιατρικά τεστ και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στη Μπόχουμ. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι ο διεθνής άσος θα υπογράψει για 1,5 χρόνο με τη γερμανική ομάδα, η οποία συμφώνησε για δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς με τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που παραμείνει στη Bundesliga. Το μόνο που μένει να φανεί, είναι εάν αυτοί θα είναι οι όροι του δανεισμού.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έχει ένα κέντρο παίκτες με ποιότητα και επιλογές. Η παρουσία των Εμβιλά, Ίνμπομ, Σαμασέκου, Κασάμι και Μπουχαλάκη δεν επέτρεψε στον Κούντε να βρει θέση και χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων». Κάπως έτσι, ο δανεισμός του «τελειώνει», με την ομάδα του Πειραιά να ευελπιστεί στην πώλησή του, στο μέλλον.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ