ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ντε λα Μπέγια 3ετίας..."

Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το απόγευμα της Τρίτης αναφέραμε στο redking.gr ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια. Και τα ξημερώματα της Τετάρτης, ήρθε το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "As" με αρκετές λεπτομέρειες για τον 31χρονο αριστερό μπακ. Κι όπως σημειώνουν οι συμπατριώτες του, πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Θρύλου. Κάνουν λόγο για συμφωνία και για συμβόλαιο 3 ετών, ενώ σημειώνουν πώς ο παίκτης έλυσε τη συνεργασία του με την πρώην πια ομάδα του, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το ρεπορτάζ του Ρομπέρτο Ραμάχα αναφέρει ότι η μεταγραφή είναι "τελειωμένη" και πως ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια θα υπογράψει συμβόλαιο για 3 χρόνια με τον Ολυμπιακό. Διότι ο 31χρονος αμυντικός την έχει πάρει ήδη την απόφασή του. Έφυγε από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία το Δευτέρα το βράδυ έλυσε το συμβόλαιό του (σ.σ.: ήταν ως το 2018) για να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας με τους οποίους έχει ήδη δώσει τα χέρια. Με τον Καταλανό αμυντικό να τελειώνει με τους Βάσκους, μετά από μια περίοδο συζητήσεων και επαφών των δύο συλλόγων και του ιδίου.

Το άρθρο της εφημερίδας "As" σημειώνει πώς είναι πλέον θέμα ημερών να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, να ταξιδέψει στην Αθήνα, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να γίνει και με τη... βούλα, ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν ότι το αργότερο μέχρι την προσεχή Δευτέρα θα έχει ανακοινωθεί και επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τονίζουν, δε, ότι αποτελεί επιλογή του νέου τεχνικού του Θρύλου, του Βίκτορ Σάντσεθ. Μάλιστα, ο 40χρονος προπονητής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει ήδη μιλήσει με τον Ντε λα Μπέγια, του έχει αναλύσει το πλάνο του κι αυτό ήταν που μέτρησε για να πάρει την οριστική απόφαση και να πει το ναι στο Θρύλο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ