ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ίνμπομ, με τρεις πρωτιές!

Ίνμπομ, με τρεις πρωτιές!

Μια ακόμα ποδοσφαιρική «παράσταση» έδωσε ο Ίνμπομ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Από τα πόδια του Νοτιοκορεάτη χαφ, ξεκίνησαν όλες οι σπουδαίες επιθετικές προσπάθειες των «ερυθρόλευκων», αφού οι κάθετες μπαλιές του Νοτιοκορεάτη μέσου, ήταν… σκέτο φαρμάκι! Μια εξ αυτών, «ξεκλείδωσε» και το δρόμο προς τη νίκη στην Νεάπολη, αφού ο Μπακαμπού εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Χουάνγκ, πετυχαίνοντας το 0-1!

Ο Ίνμπομ έτσι, έγινε και ο κορυφαίος δημιουργικά ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», αφού έφτασε τις τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα, αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις γενικότερα. Βλέποντας έτσι το όνομα του μεταξύ των κορυφαίων «σερβιτόρων» του πρωταθλήματος (χωρίς να υπολογίζουμε τα χθεσινά παιχνίδια) και έχοντας μια ασίστ λιγότερη από τους Ελίασον (ΑΕΚ), Φερνάντες (ΑΕΚ) και Κλωναρίδη (Ατρόμητος) που βρίσκονται στις πέντε.

  Ολυμπιακός έχει ένα σύγχρονο «οκτάρι» στο «οπλοστάσιο» του, το οποίο κάνει τα… πάντα τέλεια στη μεσαία γραμμή. Ο Χουάνγκ δεν είναι άλλωστε μόνο ο πρώτος «σερβίτορος» του Ολυμπιακού, αλλά και ο παίκτης που έχει τις περισσότερες εύστοχες πάσες στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, αφού έφτασε ήδη τις 166 πετυχημένες, μετά από το «show» στην Νίκαια!

Παράλληλα, είναι και μέσα στους 15 κορυφαίους «κλέφτες» της Σούπερ Λιγκ, αφού έχει 45 ως τώρα, μετά από 14 παιχνίδια στο πρωτάθλημα! Τρεις «πρωτιές» μέχρι στιγμής για τον Ίνμπομ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο οποίος παίζει ασταμάτητα από την 5η αγωνιστική μέχρι και την 16η και «κουβαλώντας» επίσης και τα αγωνιστικά λεπτά που έχει και από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Εκεί όπου υπενθυμίζεται πως «κάλυψε» τα περισσότερα χιλιόμετρα, από κάθε άλλο συμπατριώτη του!

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ