ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Δουλειά και καθιέρωση"

Έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, είναι ο Γιώργος Μανθάτης. Ο νεαρός χαφ του Θρύλου μίλησε στο Olympiacos TV και αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στην Αυστρία, αλλά και στη βοήθεια του Βίκτορ.

"Σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία. Υπάρχει κούραση γιατί κάνουμε πολλές διπλές προπονήσεις, αλλά αυτό είναι λογικό γιατί φορτώνουμε τώρα για να είμαστε εντάξει μέσα στη διάρκεια της χρονιάς.

Το έχουμε καταλάβει ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν περιμένει τους παίκτες, πρέπει να είσαι έτοιμος και πρέπει να δείξεις ότι αξίζεις και ότι αντέχεις στην πίεση. Με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα γίνονται. Υπάρχει μέλλον και πιστεύω ότι μπορούμε να καθιερωθούμε με κάποιο τρόπο, αν δουλέψουμε καλά", ήταν τα πρώτα λόγια του Μανθάτη.

Για την παρουσία του Βίκτορ: "Σίγουρα, ο προπονητής είναι πολύ καλός, μας μιλάει συνέχεια, μας δίνει πολύ σημαντικές συμβουλές, και προσωπικά. Το ζει μέσα στην προπόνηση και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ