ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με «ασπίδα» τον κόσμο του, για το «διπλό» στον Βόλο!

Με «ασπίδα» τον κόσμο του, για το «διπλό» στον Βόλο!

Κυριακή, ώρα 16:00 και τόπος… Πανθεσσαλικό! Εκεί όπου ο Ολυμπιακός παίζει για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, απέναντι στον Βόλο. Εκεί όπου ο λαός του Θρύλου θέλει να βρεθεί, κοντά στην ομάδα, για να τη στηρίξει. Όπως κάνει παντού και πάντα. Ο κόσμος του Θρύλο «διψά» για να δει από κοντά την ομαδάρα του Μίτσελ στο Πανθεσσαλικό.

Το Πανθεσσαλικό θα μοιάζει λες και αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη , αφού ο κόσμος του αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν καθώς υπολογίζονται στο γήπεδο πάνω από 11.000 φίλαθλοι του Θρύλου. Για τον Ολυμπιακό ανέκαθεν ο κόσμος του αποτελούσε δύναμη, και πάντοτε ο λαός του στήριζε όλα τα τμήματα του Συλλόγου ανεξαρτήτως διακρίσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι», στον Βόλο, αναμένεται να «σπάσουν» κάθε ρεκόρ μετακίνησης οπαδών στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, όπως έχουν κάνει άλλωστε και άλλες φορές στο παρελθόν. Οι οπαδοί της ομάδας ζουν και αναπνέουν για την συγκεκριμένη «μάχη» είναι δίπλα στον Ολυμπιακό και να εκφράζουν, (και) με αυτό τον τρόπο, τη δίψα τους για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή!

Θα μπορούσε κάποιος να παρομοιάσει τον κόσμο του Θρύλου σαν ένα ηφαίστειο που ξυπνά! Και ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη σαν ομάδα από αυτή την αίσθηση, όπως αυτή την ανάγκη την έχει και ο κόσμος του, μιας και στο μέγεθος του Ολυμπιακού αρμόζει μόνο ο πρωταθλητισμός.

Με κάθε βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως ο αυριανός (8/1, 16:00) αγώνας θα μείνει στο χρονοντούλαπο της Super League, λόγω και της μαζικής μετακίνησης τόσων φιλάθλων σε εκτός έδρας αγώνα. Μακάρι αυτή η «ποδοσφαιρική γιορτή» να συνδυαστεί με την Τρίτη σερί νίκη και ο Θρύλος καταφέρει να μειώσει την διαφορά από τους διώκτες του, καθώς λίγες ώρες έχει το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει να μην «τσιμπήσει» σε ενδεχόμενες προκλήσεις, να αποτελέσει «ασπίδα» για την ομάδα, όπως κάνει πάντα, γιατί δεν πρέπει κανείς να ξεχνά πως ακολουθούν σημαντικά και δυνατά παιχνίδια για την συνέχεια του πρωταθλήματος στο «κάστρο» του.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ